KIEROWNIK RESTAURACJI – GLIWICE

Dla naszego Klienta – prestiżowej sieci restauracji, w związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko:

KIEROWNIK RESTAURACJI

Miejsce pracy: Gliwice

Zakres obowiązków:

  • Zarządzanie restauracją zapewniające osiąganie założonych wyników finansowych
  • Ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania
  • Planowanie i organizacja działań podległych pracowników
  • Zapewnienie jakości w obszarach produkt, Klient, utrzymanie restauracji
  • Współtworzenie budżetu restauracji oraz stała kontrola jego realizacji
  • Monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji
  • Stały kontakt z Klientem – badanie i analiza jego potrzeb
  • Kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych na podstawie uzgodnień z Kierownikiem Regionalnym
  • Zapewnianie ciągłości dostaw
  • Reprezentacja restauracji na zewnątrz
  • Zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych

 

Wymagania:

  • Wykształcenie minimum średnie, mile widziane w zakresie gastronomii, handlu
  • Minimum 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym najlepiej w branży gastronomicznej lub FMCG
  • Doświadczenie w efektywnym zarządzaniu zespołem
  • Podstawy księgowości oraz prawa pracy
  • Dobra znajomość obsługi komputera
  • Umiejętność analitycznego myślenia
  • Entuzjazm i pozytywne nastawienia
  • Komunikatywność i umiejętność współpracy w zespole
  • Dążenie do realizacji celów

 

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie cv na adres: rekrutacja@newmanco.pl