KIEROWNIK RESTAURACJI – Wrocław (3 wakaty)

Dla naszych Klientów – prestiżowych sieci restauracji, w związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy osób na stanowisko:

KIEROWNIK RESTAURACJI

Miejsce pracy: Wrocław

 

Zakres obowiązków:

  • Nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji zgodnie z określonymi standardami
  • Kontrola i analiza kosztów oraz dbałość o optymalizację sprzedaży
  • Organizacja pracy i ocena pracowników
  • Zapewnienie ciągłości dostaw oraz jakości w obszarach produkt, Klient, utrzymanie restauracji
  • Badanie i analiza potrzeb Klienta
  • Kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych
  • Zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych

 

Wymagania:

  • Wykształcenie minimum średnie, mile widziane w zakresie gastronomii
  • Minimum 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej
  • Umiejętność organizacji czasu pracy i zarządzania pracownikami
  • Gotowość do pracy w oparciu o standardy funkcjonujące w sieci restauracji
  • Dyspozycyjność
  • Umiejętność analitycznego myślenia
  • Zaangażowanie, entuzjazm i pozytywne nastawienie
  • Komunikatywność i umiejętność współpracy w zespole
  • Dążenie do realizacji celów

 

Pracodawca oferuje:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy
  • Umowę o pracę
  • Zdobycie doświadczenia w prestiżowej, dynamicznie rozwijającej się sieci restauracji o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Pakiet szkoleń
  • Możliwość rozwoju zawodowego

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie cv na adres: rekrutacja@newmanco.pl

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez NEWMAN CONSULTING z siedzibą w Katowicach, ul. Warszawska 50C zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.
Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.