Dla naszego Klienta, prestiżowej sieci restauracji poszukujemy osoby na stanowisko:
KIEROWNIK RESTAURACJI
Miejsce pracy: Wrocław
Zakres obowiązków:
- Zarządzanie restauracją zapewniające osiąganie założonych wyników finansowych
- Ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania
- Planowanie i organizacja działań podległych pracowników
- Zapewnienie jakości w obszarach produkt, klient, utrzymanie restauracji
- Współtworzenie budżetu restauracji oraz stała kontrola jego realizacji
- Monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji
- Stały kontakt z Klientem – badanie i analiza jego potrzeb
- Kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych na podstawie uzgodnień z Kierownikiem Regionalnym
- Zapewnianie ciągłości dostaw
- Reprezentacja restauracji na zewnątrz
- Zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych
Wymagania:
- Wykształcenie minimum średnie, mile widziane w zakresie gastronomii, handlu
- Minimum 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym najlepiej w branży gastronomicznej lub FMCG
- Doświadczenie w efektywnym zarządzaniu zespołem
- Podstawy księgowości oraz prawa pracy
- Dobra znajomość obsługi komputera
- Umiejętność analitycznego myślenia
- Entuzjazm i pozytywne nastawienia
- Komunikatywność i umiejętność współpracy w zespole
- Dążenie do realizacji celów
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie cv na adres: rekrutacja@newmanco.pl